Wow wow wow

Jag gick in på bana 9 idag klockan 11:00. Jag hade som mål att njuta varje sekund, och bara fokusera på min gameplan, inget annat. Och det gjorde jag verkligen. Jag vann idag med 6-4,6-2 mot 13:e seedade Anastasia Tikhonova från Ryssland. Känslan när hon missar matchbollen i nät och jag vinner min första junior grand slam match är obeskrivlig. Jag blir även så glad över alla som hejar och stöttar mig under matchen, men också alla som hejar på hemifrån. Jag hör er alla, och jag uppskattar det jättemycket!!

Imorgon är det dags igen. Andra match efter klockan 11:00 på bana 5. Ännu en chans att göra det jag älskar mest av allt Jag hittade även en dubbelpartner och vi har match imorgon också. 🙂

Båda matcherna kan ni följa på Eurosport Player igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *