Update

Nu är det lördag igen och under veckan har det varit mycket fokus på rehab. Jag har dagligen fått hjälp av bästa Eva på idrottsrehab och det känns bättre och bättre för varje dag, och jag hoppas att det fortsätter så också. Utöver rehaben har det varit mycket fokus på fysen som jag nu kör i friidrottens hus.

I måndags var det derby på Gamla Ullevi mellan ÖIS – GAIS och tråkigt nog slutade inte det som vi hade önskat. 1-0 ÖIS men 24 September blir det revansch.

Förra veckan var det kalas och firanden för mamma och pappa som båda fyllde år, denna veckan var det farfars tur. I onsdags var därför hela familjen hemma hos farmor och farfar som bjöd på mycket god mat. Det var även den dagen det var strålande sol och jäääättevarmt så att man kunde sitta ute och käka.

Och sen kommer vi till sist till midsommar som vi firade igår vid Hammar hos mormor och morfar tillsammans med andra i släkten. Vädret var som vanligt på topp och som det ska vara under midsommar. 🙂


Vi åt väldigt god midsommarmat och bästa mormor hade till och med bakat en nyttig tårta så att jag skulle kunna äta någon efterrätt också. 🙂 Tror det var gjord på allt från dadlar, avokado och frukt. Och trots att den var nyttig så var det väldigt god också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *