Unga Idrottare UF

Om man går ekonomilinjen på gymnasiet får man under sista året starta ett UF företag. UF står för Ung Företagsamhet och fungerar som ett riktigt företag, men man har inget organisationsnummer och företaget ska avvecklas nästa år i maj.

Nu går jag tredje året på Katrinelundsgymnasiet och har startat ett UF företag som heter Unga Idrottare. Min affärsidé är att skapa en egen träningsdagbok för barn. Träningsdagboken baserar sig på mina personliga berättelser och erfarenheter och kommunikationen ska ske från barn till barn.

Jag tycker verkligen att det har varit roligt att göra den här boken då jag verkligen brinner för att hjälpa barn som är i samma sits som jag varit. Jag vill att fler barn ska fortsätta idrotta och utvecklas i sin egen takt.

Ni kan se ett utdrag från min bok där jag har med de inledande sidorna och ett exempel för månad 2. Hela boken kommer innehålla 12 olika månader, fokuserade på ämnena målsättning, stress, inställning och motivation.

Ni kommer få mer information om företaget och boken via instagram, Facebook och LinkedIn.

Instagram: ungaidrottare_uf

Facebook: Unga Idrottare UF

Välkommen att höra av er via sociala medier eller direkt till min mail om ni är intresserade av att beställa.

[email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *