Teamworkkkk

Det bästa som finns måste nästa vara när man vaknar (pigg) av sig själv innan alarmet. Precis det hände mig idag. 🙂 Så jag hade verkligen god tid på mig vilket jag tycker om. Jag åt en god frukost och sedan gick jag till gymmet innan inbollningen med Fanny Ö klockan 09:30. Efter inbollningen gick jag tillbaka till hotellet en snabbis för att fylla på med lite mat då det känns som man blir hungrig hela tiden här. Lite innan 12:00 turkisk tid gick jag in på banan efter att Julita vunnit sin kvalfinal. Lite innan 14:00 gick jag av banan igen med en 6-1,6-4 vinst. Jag är nöjd att jag hittade ett sätt att vinna matchen och tar med mig några bra saker och även några saker jag behöver utveckla.

Efter min singelmatch var det direkt fokus på dubbeln tillsammans med Ida mot ett par från Ryssland/Vitryssland. Redan 1 h senare stod Ida och jag och tränade lite innan vi gick in på banan för match. Vi förlorade med 5-7, 3-6 men tycker vi kan ta med oss mycket positivt från matchen. Vi är inte nöjda eftersom vi förlorade, men de vi mötte spelade på en nivå jag aldrig sett förut. Det är bara att acceptera och fokusera på det vi kan göra bättre tills nästa gång.

På kvällen avslutade vi såklart med gemensam middag med hela gänget. Jag är så glad att jag får vara med här för vi har verkligen så roligt. Gemenskapen i gruppen kan inte bli bättre och det är det som gör att vi ALLA kommer utvecklas under den här resan.

Imorgon är det en ny dag utan match. Endast träning och supporta de andra svenska spelarna som spelar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *