Tack Paris ❤️

Oherregud. Vad ska jag börja. Jag mötte Ane Mintegi från Spanien idag klockan 10:30. I första set spelade hon sjukt bra och jag förlorade första setet med 1-6. Jag spelade bättre och bättre ju längre matchen gick och jag krigade till mig andra set med 7-5. I tredje set var det väldigt jämna game tills jag fick 4-2, då började hon få lite panik och jag kunde vinna med 6-2. Jag var plötsligt i kvartsfinal.

Efter 1 h 45 var jag inne på samma bana igen och mötte Zheng från Kina som jag förlorade med 4-6,0-6 i december. Idag spelade jag jättebra hela matchen, och det var väldigt små marginaler men där jag tyvärr förlorade med 6-2,3-6,3-6.

Så nu är äventyret över här i Paris, men äventyret fortsätter. Jag själv har insett att det är såååå små marginaler som kan göra så stor skillnad. Tror ni jag hann träna på något nytt under två dagar mellan kvalet och huvudturneringen?? Nej, det hann jag inte. Det enda jag ändrade på under mina matcher var att jag gick in på banan och njöt varje sekund. Jag gick in på banan och fokuserade på att spela min bästa tennis, och om spelet inte var på topp ibland, så fokuserade jag ändå på att göra så bra jag kan av situationen. En sådan liten ändring gjorde så stor skillnad. Det här är ett tips till alla er andra också, för vi från Sverige kan faktiskt också!!! Det vet jag!! Det är verkligen så små marginaler.

Imorgon åker jag hem till Göteborg igen för att vila över helgen innan det blir träning igen på måndag. Ett STORT tack igen till alla som hjälpt till, stöttat och alla fina ord. NI ÄR BÄST ❤️


2 reaktion på “Tack Paris ❤️

  1. Bravo Cajsa!
    Vi har Dig under uppsikt på UTK. Plötsligt på Eurosport.
    Vi vill ha Dig mer där. Uppfriskande, rytmisk och full av koncentration.
    Jag önskar jag vore 50 år yngre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *