Svensk mästarinna, x2

Två finaler, två vinster, två SM Guld.

Det har varit en superbra vecka här i Norrköping. Jag ser alltid fram emot att spela SM, men denna gången var jag inte ens säker på om jag skulle kunna ställa upp. Jag har de senaste veckorna fått problem med min axel igen, men på träningen dagen innan matchstart kände jag att det blivit mycket bättre. Men lyckligtsvis har jag inte känt av någonting i axeln under mina matcher.

Idag var det finaldag och det blev en väldigt bra, men jämn match mellan Lisa och mig. Det var en kamp från första poäng till den sista, och vi båda gick för guldet. Jag förlorade första set med 3-6, men vände och vann de andra seten med 6-3,6-3.

Efter 3 h slit så behövde vi ladda om för en dubbelfinal. Första setet spelades utomhus där vi vann med 6-3. Vid 0-15 i andra set börjar det spöregna och matchen flyttas in. Trots en dålig start inomhus lyckades Lisa och jag vinna andra set med 6-3, och vi blev svenska mästarinnor.

Nu är vi påväg hem till Göteborg igen och nu ska jag verkligen ta några dagars vila.


En reaktion på “Svensk mästarinna, x2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *