SM GULD

Ja, man kan väl säga att de senaste dagarna har varit en berg- och dalbana. Jag åkte på en väldigt tung förlust i Portugal i torsdags och förlorade även dubbelmatchen senare samma dag. Ni måste nästan förstått att jag förlorade min match eftersom jag plötsligt inte uppdaterade något, och det är väl på grund av att jag bara ville glömma hela den dagen. Men i slutändan måste man kunna vara stolt över sig själv så länge man gör sitt bästa varje match, träning, varje dag. Jag har lärt mig mycket de senaste veckorna och som jag tar med mig i framtiden. 

Väldigt tidigt på fredagsmorgonen lämnade pappa och jag Portugal och flög hem till Göteborg. Eftersom jag åkte ut tidigt i Santarem så bestämde Victoria Carlsten och jag att vi skulle signa-in till dubbel SM i Växjö. Så jag hann komma hem, landa i några timmar, innan jag tidigt dagen efter åkte till Växjö. Victoria och jag hade två gruppspelsmatcher på lördagen som vi vann, och sedan spelade vi idag semifinal kl 10:00 mot Ellen Allgurin/Victoria Pahlett. Det var en väldigt tuff match men vi spelade mycket bra och vann med 7-5,6-4. I finalen mötte vi Elin Vilen och Olivia Malm där vi vann med 6-2,6-3 och spelade därmed hem ett SM GULD. Det är vårt tredje SM guld tillsammans. Vi vann när vi var 14, när vi var 16, och nu tog vi vårt första senior SM guld tillsammans. Jag är väldigt tacksam att Victoria ville spela med mig. 

Nu är jag påväg hem till Göteborg och kommer nog vila imorgon innan jag kör igång med träningen igen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *