Skönt att vara tillbaka

När pappa och jag kom fram till Milovice på lördagskvällen så var det ganska dött. Vi var de enda människorna i hallen så då passade vi på att serveträna, innan jag tränade med min ryska dubbelpartner kl 18:30. Under söndagen och måndagen var det kvalmatcher på alla tre banor så man fick antingen träna jättetidigt på morgonen eller jättesent på kvällen, eller både och. För mig var det inga problem då det är ungefär så mina dagar vanligtvis ser ut hemma. 🙂 Igår (tisdag) spelades de första matcherna i huvudtävlingen och min match var en av dom. Jag mötte Stefania Rogozinska från Polen som jag känner från juniortouren. Första set gick till tiebreak efter jag räddat en setboll vid 5-6, men tiebreaket vann jag med 7-1. I andra set var hon den bättre spelaren och vann det setet med 6-3 och fortsatte även ta ledningen i tredje set. Men sen skärpte jag till mig och tog 6 raka game. 6-1 till mig i tredje. Någon timme senare var det även dags för dubbel mot tjeckiska paret Hajkova/Laboutkova som jag hade koll på från Pixbo i våras. Ryskan och jag spelade bra tillsammans och vann med 6-4,6-0. Kortfattat var det en bra första dag och väldigt skönt att vara tillbaka på banan för matcher igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *