Roligaste bilden i min kamerarulle

Detta är helt klart, utan funderingar, den bilden som är roligast i min kamerarulle. Att vi ens fick denna roliga händelse på bild är sjukt kul. Denna bilden togs i alla fall precis innan sommarlovet när Olivia, Frida och jag var vid havet en söndags eftermiddag. Vi hade med oss en gummibåt och en badring. Tanken var väl inte riktigt att vi skulle bada, utan mer att ha det gött. Vi kände ju på vattnet ganska tidigt och jag skulle inte säga att jag hade velat hoppa i. När vi hade varit där en stund så kände vi att vi ville få en bra bild. Vi hade en bra lösning för att alla tre skulle kunna vara med i bilden, det var att ställa upp mobilen på berget och sätta på sådan här ”tids kamera”. Alltså att man trycker på knappen och sedan tar det 10 sekunder tills bilden tas. Så vår idé var att Frida skulle sätta på kameran och sedan hoppa i båten och så skulle vi vara beredda efter 10 sekunder. Allt gick bra fram tills det hade gått 10 sekunder. Precis när mobilen tar bild så tappar jag balansen och ramlar i det kalla vattnet. Det är ändå en riktigt rolig bild, man ser ju att Olivia absolut inte var med på detta. Jag skrattar nästan varje gång jag ser på bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *