Roger. Novak. Rafa

Ja, ni ser ju, ingen jättedålig dag idag. 🙂

Igår på morgonen checkade pappa och jag in på All England Lawn Tennis Club. Vi har fått varsin ”batch” som i princip ger oss tillgång till alla faciliteter som proffsen har. Den första personen pappa och jag stötte på när vi kom in i området var Pontus Norberg, och några minuter senare träffade vi Johanna. 😄 När jag gick upp till ”players lounge” stötte jag på Anette Kontaveit och sen när jag gick in i omklädningsrummet så satt Kasatkina där. Sen när jag går ut från omklädningsrummet kommer Kyrgios gående. När jag går till träningsbanan stötte jag på Cibulkova och sen när jag kommer tillbaka efter träningen så träffade jag Azarenka. Herregud säger jag bara.

Idag tränade jag ett pass på förmiddagen och när jag är påväg till restaurangen så ser jag att det är hur mycket folk som helst runt tre träningsbanor, och när jag kom närmare så såg jag att Federer står och tränar, och på banorna bredvid står Djokovic och Nadal. Hur ofta får man se dessa tre träna på banorna bredvid varandra exakt samtidigt? Och hur coolt är det inte att man fick en bild med alla tre!!!!! 🤪🤪🤪

Jag säger bara såhär, jag lever LIFE just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *