Revansch i Växjö

I fredags packade jag väskan igen och åkte iväg till Växjö för att spela deras sommartour. Efter nästan två veckor av träning så var jag väldigt taggad på att få tävla lite igen. Däremot var jag också taggad på att få revansch på Växjös grusbanor då jag har mina värsta minnen och förluster där. 😂 Huvudtävlingen spelades bara på två dagar, vilket betydde att man skulle spela två matcher per dag om man skulle vinna tävlingen. På lördagen mötte jag först Elena Jamshidi från Danmark. Jag hade aldrig mött henne tidigare så det var kul att känna på ett nytt motstånd och en annan spelstil. Hon spelade mycket smart och jag fick spela bra för att vinna. Siffrorna blev 6-2,6-1. Några timmar senare mötte jag Victoria Pahlett från Växjö där jag fortsatte att spela bra och lyckades vinna med 6-0,6-0.

På söndagen mötte jag fightern Lisa Zaar i semifinalen och det blev en otroligt bra match. Siffrorna blev 6-3,6-2 men vi både krigade för varje boll och vi tvingade varandra att ta fram vårt bästa spel. Efter den tuffa matchen var det 75 min vila innan det var dags för final mot Kajsa Rinaldo Persson. Vi har mötts tre gånger redan denna sommaren och jag har fått stryk 2 gånger så jag visste att det skulle bli riktigt tufft. Jag gjorde en väldigt bra match där jag spelade ett spel som jag vill spela och vann med 6-2,6-3 och tog därmed min andra sommartour titel i år. Självklart är jag jätteglad och nöjd, men nu gäller det att ladda om inför Värnamos sommartour som början redan imorgon tisdag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *