Regn regn regn

Alltså nu vill man bara spela match. Hur många dagar har jag tränat och förberett mig egentligen? Jag hade dock dubbel igår tillsammans med Ida mot ett par från Israel. Det var en ganska häftig och lärorik match då vi blev helt bortspelade i första set, men ändrade taktik helt och hållet och vann andra set med 6-1. Sedan förlorade vi tyvärr med 7-10, men vi visade verkligen att det alltid finns en lösning och ibland behöver man bara vara smart.

Idag skulle jag spelat singel, men så blev det tyvärr inte. Först regnade det på morgonen, sen blev det ett uppehåll vid klockan 10:00 och då kunde vi slå lite på bollen. De första matcherna hann startas men fick avbrytas efter någon timme då det började regna igen. Sen slutade det regna runt klockan 15:00 och då fick jag med mig Agnes till banorna och vi ställde oss där och tränade i typ cirka 20 minuter innan det började regna igen, och då fick vi även beskedet att alla matcher var inställda.

Så då var det bara att bege sig till gymmet och köra lite fys istället och ladda om för imorgon. Imorgon har jag tredje match efter klockan 09:30. Och som jag nämnde i början, nu vill jag spela match!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *