Paris

Oj jag har verkligen bloggat för dåligt när jag varit här i Paris. Vi landade i alla fall i Paris runt lunch på tisdagen och det ända vi hann göra var att träna lite och sedan åka hem till Damiens släktingar och käka middag. De lagar ju väldigt god mat, men vi ska ju äta så himla mycket hela tiden! 😂 Det är ju förrätt och varmrätt och sedan blir det bröd och ost och till sist efterätt. Men gott var det verkligen!

Dagen efter (onsdag) så tränade jag först ett pass med en tjej från Afrika och sedan på eftermiddagen tränade jag med Sinja Kraus från Österrike. Jag gillar verkligen banorna här, det är lite skillnad än att spela på mossen. 🙂  Efter all träning signade jag även in och sedan på kvällen kom lottningen. Jag fick möta Hannah Viller Møller från Danmark som jag mött ett antal gånger tidigare.

OCH nu kommer vi till torsdagen och de dåliga nyheterna. Jag spelade mot Hannah idag efter lunch någon gång och det blev förlust med 4-6,3-6. Det var längesedan jag blev så ledsen och frustrerad efter en förlust. Jag brukar ju ofta vara bra på att endast tänka process när jag spelar, oavsett vad det står så försöker jag bara tänka på hur jag ska spela. Idag var det nästan endast resultattänk vilket gjorde att jag förlorade. Jag blev inte alls avslappnad och spelade helt fel taktiskt. Spelet var inte särskild dåligt, men Hannah spelade smart, det gjorde inte jag. Men aja, det är av sådana här matcher jag lär mig mest av. Det är i alla fall skönt att veta att man har så himla mycket att utveckla, då kan det endast bli bättre 😅.

Innan jag är tillbaka på banan igen med nya mål så ska jag ta och njuta lite av Paris imorgon. Jag är ju faktiskt i Paris💗

 

2 reaktion på “Paris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *