Ny vecka, ny turnering

Nu är det en ny vecka och ny tävling i Varberg. Min första match spelade jag igår mot Ingrid Vojcinakova från Slovakien och vann med 6-4,6-2. Det var en väldigt tuff match och jag fick verkligen kämpa för att lyckas vinna. Senare på eftermiddagen skulle Maria Petrovic och jag spela dubbel mot Molly Helgesson/Marina Yudanov men de lämnade tråkigt nog WO. Däremot stannade jag kvar i Varberg en liten stund för att kolla på matcher, och alltså Sverige är on fire. Jag tror alla svenskor vann sina matcher i första omgången (förutom de som mötte varandra) och det är så det ska vara!

Idag är det dags för ny match och jag ska möta Julita Saner i singel och senare på eftermiddagen Fanny Norin/Elin Vilen i dubbel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *