Nu är jag hemma igen

Lag EM är nu tyvärr slut för vår del. Det var bara fyra lag i vår grupp, vilket betydde att det räckte att vinna första matchen för att gå vidare till slutspel. Vi fick möta Ungern i semifinal och Melis och jag spelade singlarna. Melis förlorade i en jättejämn tresetare och jag förlorade mot Adrienn Nagy med 5-7,5-7. Dubbeln som skulle spelas på eftermiddagen blev inställd då det började regna, men det påverkade inte slutresultatet vilket fall. Vi ville så gärna gå vidare till slutspel och vi kände verkligen att vi hade chansen att gå vidare till slutspel också. Det kändes riktigt surt att åka ut. Dagen efter spelade vi placeringsmatch mot Kroatien. Efter Alex och Melis singlar stod det 1-1 och Alex och jag spelade sedan en avgörande dubbel. Vi förlorade med 6-7,7-5, 5-10, vilket verkligen inte kändes roligt. Sist i gruppen, men vi gjorde verkligen allt vi kunde.

Just nu sitter jag här hemma i min säng. Vi lämnade Rumänien redan kl 06:00 imorse och idag har jag framförallt lagt tid på att inte få med mig vägglössen in i huset. Resväskorna får stanna där ute och kläderna ska frysas. Nu ska detta skitet bort.

Imorgon blir det antagligen träning igen och förbereda sig inför SM som börjar nästa vecka i Norrköping.

 


En reaktion på “Nu är jag hemma igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *