Mycket resande

Klockan 21:00 i söndags lyfte jag från Zürich flygplats och landade på Kastrup runt klockan 22:00. Checkade in på hotellet klockan 23:00. Klockan 03:30 ringde klockan och kl 07:30 var jag på Münchens flygplats. Sen flög vi till Timisoara och avslutade med 1 h bilfärd tills vi kom till Arad på eftermiddagen. Jag körde bara lite yoga som träning efter flygresan när vi kom fram och sedan käkade vi middag innan jag somnade direkt. Idag har jag tränat lite tennis också med teamet men fokuserade också mycket på att ta igen sömnen och på återhämtning. Imorgon kommer vi vara förberedda för en tuff utmaning,

Lottningen kom idag och vi möter Turkiet i första matchen. För att gå vidare till slutspel måste man komma 1:a, 2:a eller 3:a i gruppen. Alltså måste man vinna första matchen, och sedan minst en till. Imorgon kommer Vanessa och jag spela singlarna och dubbeln får vi se sedan.

Vi vet att det kommer bli riktigt tuffa matcher, men vi vet också att vi kommer ha riktigt roligt och göra allt vi kan både på banan och läktaren. LETSGO SWEDEN.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *