MITT 2015 – OKTOBER

Under oktober månad hade inomhus säsongen verkligen kommit igång. Det var bland annat Masters för 14-åringar i Solna. Den turneringen gick väldigt bra för mig, även att det var svårt att spela i Solnas tennishall. Det blev en första plats och bara några dagar efter Masters åkte jag till Danmark för att spela min andra ITF. I den ITFen spelade jag också väldigt bra och vann över duktiga utländska spelare. Där gick jag till kvartsfinal. I slutet av oktober blev vi i Ullevi kvalificerade till lag-SM slutspel för 15-åringar i Stockholm, och det firade vi hemma hos Vickan. Det blev tacos och glass i stora lass. Väldigt gott. Alla tjejer sov över hos Letharna och dagen efter gick vi på Halloween på Liseberg, och jag åkte Helix för första gången. 😎 Vilken helg, och vilken bra månad. 
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *