Matchdag imon

Resan gick bra till Antalya och vi kom fram till hotellet sent på lördagskvällen. Några timmar senare vaknade man av att solen lyste in i rummet. Blå himmel och 35 grader får vi stå ut med här i några dagar. Man letar verkligen efter skuggan här för att spara på så mycket energi som möjligt, för den går åt. Det bjuds på buffé till frukost, lunch och middag, men det finns inte möjlighet till mellanmål osv, och det behöver vi, så idag tog vi en taxi till ett supermarket några kilometer bort. Vi tömde nog affären på bananer, sportdryck, nötter och proteinbars. Vi ska inte förlora några matcher här på grund av dåliga förberedelser i alla fall.

Annars har vi tränat på i två dagar och nu är hela gänget på plats också. När Mattias och jag landade i lördags var Agnes, Ida, Fanny N, Julita och Ola redan på plats. Igår kom Julia och Jackie hit och till sist kom Fanny Ö idag också efter ha plockat dubbla titlar i Egypten förra veckan. Vilket gäng som är på plats i Turkiet! 🙂 Sex stycken av oss har också fått checka in i suiten på hotellet…:) Två badrum, tre sovrum, ett vardagsrum och världens största balkong delar vi på.

Under dagen idag kom lottningen och schemat för imorgon. Jag möter en spelare från Bosnien som jag aldrig mött innan. Jag spelar andra match NB 11:00 (alltså NB 10:00 svensk tid), och senare på eftermiddagen kommer Ida och jag spela dubbel. Imorgon spelar även Julita kvalfinal, Jackie singel och sedan spelar alla andra dubbel.

Nu ska jag göra de sista förberedelserna inför imorgon och sedan ska jag sova ganska tidigt. Imorgon kör vi igen. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *