Looking forward to

Lag EM

Det jag ser mest fram emot just nu är att få representera Sverige i Lag EM tillsammans med Leticia Temirhanova och Maria Petrovic. Vi åker till Tjeckien den 1 Februari och matcherna börjar den 3:e tror jag. I vår kvalgrupp kan vi få möta Polen, Kroatien, Tjeckien, Georgien, Italien, Rumänien eller Norge. Det är utslagstävling och de lagen som går till final får spela slutspel i Frankrike den 17-19 Febeuari. (Om jag minns rätt) Detta är något jag verkligen ser fram emot!

Skidresa i Kvitfjell

Under sportlovet så kommer hela familjen att åka till Kvitfjell i Norge för att åka skidor. Våra kusiner Lovisa, Matte och deras familj ska också vara där så det kommer att bli riktigt roligt. Vi var i Kvitfjell för 2 år sedan och jag kom ihåg att det var ett jättebra ställe. Backarna var bra och hotellet som vi bodde på var nästan ännu bättre. Jag kom ihåg att de alltid hade jättegod buffé samt en riktigt varm och stor pool..:-)))
Jag älskar att åka skidor så detta ser jag verkligen fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *