Lite träning mellan alla matcher

Påväg hem från Höllviken förra fredagen så stannade vi en natt i Båstad för att vara med på ett av Nordeas sponsorevent. Vi var ett gäng tennis – och padelspelare som fick spela 2 h med några av Nordeas kunder på banorna vid Norrvikens trädgårdar. Jag hade aldrig varit vid Norrvikens banor förut, men det var sjukt fint där! Det blev verkligen en lyckad dag med fantastiskt fint väder och bra tennis.

När jag kom hem till Göteborg igen efter två tuffa tävlingar var det så skönt att bara ta det lugnt under helgen och återhämta mig. På måndagen var jag dock redo för en ny träningsvecka på hemmaplan. Jag har tränat på med mycket tennis och framförallt fys under dessa dagarna och jag känner nu att jag är redo för lite matcher igen.

I lördags var det däremot ingen träning, utan då åkte hela familjen till Tjörn och Skärhamns kyrka där min lilla kusin Bianca skulle döpas. Jag tillsammans med Ebba och min kusin Lovisa är gudmödrar till Bianca och hade därför passat på att matcha kläderna inför denna dag. Det blev ett väldigt bra och mysigt dop där till och med Bianca verkade tycka att allting var väldigt roligt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *