Jag gjorde det

Efter förra veckans tävling har jag fått så mycket ny motivation från olika håll och kanter att fortsätta utvecklas varje dag. Inte för att prestera på nästa tävling, utan att bli den spelaren jag strävar efter att bli i framtiden. Jag har dagligen jobbat med att byta fokus. Jag var äntligen ärlig mot mig själv och insåg att resultatet har varit viktigare för mig dessa veckorna än att tänka på processen under mina matcher. Trots detta kände jag att jag inte lyckats fullt ut när lottningen kom igår. Jag skulle möta Chloe Beck från USA och jag visste att hon hade en bra taktik, och såg inte riktigt fram emot matchen. Som tur var tog jag tag i det här innan jag gick och la mig och fick vara min egna lilla coach nu när alla låg och sov där hemma. Jag kom fram till att detta är min sista tävling i år, kanske min sista match för 2018. Jag vill avsluta året på topp, jag vill gå av banan och känna att jag gjorde allting jag kunde för att vinna. Jag vill känna att slutet av 2018 är början på något större för 2019. Jag gjorde upp en tydlig gameplan och lovade mig själv att jag ska följa denna planen från första till sista boll, oavsett vad det står. Då har jag klarat mitt mål. Jag hade inte en enda tanke på något resultat.

24 h senare kan jag säga att jag gjorde det. Jag klarade av att ha processfokus hela matchen. Det var även jag som gick ut som vinnare. Resultatet blev 6-1,6-3 och för nästa match gäller samma sak.

Imorgon är det hel vilodag då dubbeln och nästa singel först är på onsdag.

2 reaktion på “Jag gjorde det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *