Jag är fortfarande vid liv

Okej. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering här i Paris, INTE OK under en sådan här tävling. Jag spelade i alla fall min första match i kvalet på torsdagen där jag mötte ett WC från Frankrike. Spelet var lite upp och ner men jag spelade rätt på de viktiga bollarna vilket gjorde att jag kunde vinna med 7-5,6-3. Dagen efter spelade jag kvalfinal mot Federica Rossi från Italien. Jag gjorde verkligen allt jag kunde på banan för att vinna, för jag ville VERKLIGEN kvala in. Jag kanske nästan ville det för mycket, och det är nog det jag är väldigt besviken på. Så jag förlorade med 5-7,6-4,3-6. Det var riktigt riktigt tungt faktiskt. Att gå av banan och inse att man inte får spela Franska Öppna som junior, när det var något jag verkligen sett fram emot, kändes inte jätteroligt.

När jag kom tillbaka till hotellet samma dag fick jag även ett meddelande från min dåvarande dubbelpartner om att hon inte vill spela dubbel med mig längre då jag inte kvalade in. Så där satt jag plötsligt och visste inte om jag skulle åka hem dagen efter eller vad som skulle hända.

Runt klockan 22:00 fick jag ett mail från Roland Garros där de grattade mig för min plats i huvudtävlingen. Och jag trodde väl självklart att de skrivit fel eller något. Sedan loggade jag in på Roland Garros Appen och kollade deltagarna för huvudtävlingen. Längst ner på listan ser jag plötsligt mitt namn… som Lucky Looser. Jag tror inte ni förstår hur glad jag över det här. Att ena sekunden sitta på hotellrummet helt förstörd till att bli den lyckligaste människan på jorden. (Kändes det som… 😂) Jag var plötsligt med i Roland Garros. Jag är alltså fortfarande vid livet i tävlingen!!!!

Så igår natt kunde jag inte sova en sekund. Alltså jag var så glad och uppspelt så det gick inte att somna. Men när det äntligen blev morgon så åkte vi direkt till anläggningen och tränade. Efter träningen fixade vi våra accreditation (alltså våra brickor som ger oss tillgång till området osv), kollade på när Rebecca spelade dubbel, gick runt och kollade runt på stället, tränade lite igen och sen avslutade vi dagen med middag.

Imorgon klockan 11:00 på bana 9 spelar jag alltså första omgången i Roland Garros. Jag ska verkligen ta vara på den här chansen jag fick, njuta exakt varenda sekund!!! Ni som vill och har tillgång till Eurosport Player så kan ni titta på min match live. LETSSSS GOOOOO


3 reaktion på “Jag är fortfarande vid liv

  1. Heja heja! Nu när de svenska är utslagna ur seniorsinglarna får vi gräva guld bland flickor och pojkar. 6-4 i första. Bra där!

  2. Grymt häftig seger mot 13-rankade Tikhonova !!
    Med samma spel så får du nog stanna i Paris några dagar… 🎾🎾🎾👍🇸🇪

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *