Jag är faktiskt frisk

Ja, som titeln låter så är jag faktiskt frisk, eller i alla fall feberfri. Igår eftermiddag så var hela familjen på Åby badhus och simmade för att mjuka upp lederna nu när jag inte rört på mig på en vecka typ. Men det fungerade inte för mig. Jag simmade några längder men jag blev alldeles för trött. Dock kunde jag faktiskt träna 1 h tennis idag på Ullevi, men jag tog det väldigt lugnt. Jag skulle inte säga att det gick bra, jag satte bollen i banan men var väldigt svag och kunde absolut inte springa. Efter träningen så duschade vi och mötte sedan upp alla Ullevi tjejer på en restaurang i stan. Jag åt pasta med bland annat räkor och den var super god. Vi hade det väldigt trevligt och efter lunchen så åkte vi och spelade laserdome. Det är fruktansvärt kul faktiskt. Idag blev det dock väldig konstig lagindelning då det gröna laget var 30 stycken och vi i de röda laget var 15. Så det kändes som om vi var omringade hela tiden. Självklart överraskade det mig då när jag kom ut och såg att vi ändå hade vunnit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *