Inte idag

4-6,0-6. Så synd. Jag kände verkligen att det var min tur idag. Det var bara en känsla jag hade. I början hade jag stora chanser att vinna setet, men Destinee lyckades ändå ta hem det 6-4. Jag gick iväg från banan vid setet och hade fortfarande tankarna på hur jag skulle vinna. Jag kände fortfarande att jag visste hur jag skulle vinna, men istället blev det helt tvärtom. 0-6. I andra set visste jag inte vad jag skulle göra. Min motståndare spelade fruktansvärt bra, och nu i efterhand är det bara att applådera.

Det är självklart att jag är ledsen efter en sådan här förlust. Att förlora i en final är aldrig roligt, och direkt efteråt känns det som man är den största förloraren i hela tävlingen. Men nu några timmar efter matchen, så är jag stolt över mig själv. Jag är stolt över mig själv hur jag genomfört tävlingarna. Det har varit två riktigt lärorika veckor. Jag har blivit bättre på att endast lägga fokus på det jag kan påverka, både på och utanför banan. Jag kan inte påverka vädret eller vilket underlag jag ska spela på, och jag kan inte påverka vad som hände förra poängen.

Nu ska det i alla fall bli skönt att komma hem till Göteborg igen, efter tre veckor. Jag ska hem och träna en vecka, och sedan ska jag däremot till USA för semester. Det ska bli väldigt skönt att ladda batterierna litegrann.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *