Inga matcher ännu

Vi lämnade Florence i söndags och mellanlandade i Zürich innan vi kom fram till Nice. Det var en väldigt häftig landning då landningsbanan nästan ligger mitt ute i havet. När vi hade landat fick vi åka bil i cirka 40 minuter innan vi kom fram till klubben i Beauliue-Sur-Mer. Detta är faktiskt inte första gången jag är här utan jag var här på träningsläger 2016 med Ullevi, så jag kände igen mig ganska bra.

Dagen efter tränade jag med Morlet från Frankrike igen på en annan klubb, då det typ är helt omöjligt att få träningstider på huvudanläggningen. Senare på eftermiddagen var det också meningen att jag skulle spela dubbel, men precis när vi gick in på banan så säger tävlingsledaren att det är för mörkt och vi måste hinna spela klart en annan match innan er, så er match är avbruten, ni kan gå hem. Och då är alltså klockan 20:00 och vi har väntat på klubben sedan klockan 15:00, och han säger detta till oss nu?? Alltså då blev jag ganska irriterad. Jag hade kunnat lägga tid på annan träning om jag vetat om att det inte blev någon dubbel.

Idag skulle jag egentligen spela singel mot Angelina Wirges från Tyskland. Men det har regnat hela dagen så alla matcher blev inställda igen. Imorgon kommer det också bli regn så inga singlar kommer spelas, men dubblarna kommer spelas inomhus på grus istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *