In the Sky

Just nu sitter jag på planet i luften. Vi har precis fått ta av våra säkerhetsbälten och då brukar jag för det mesta vara ganska lugn. Annars hatar jag att flyga. Här ovanför molnen är det jättefint väder verkligen, haha, nästan som en helt annan värld. Dock var det jättetråkigt väder i Köpenhamn och det kommer förmodligen vara det i Tjeckien också. Jag tror att vi kommer att landa i Prag klockan 11:00 kanske. Tror det tar ca 1,5 h, inte helt säker. Nu är klockan 09:42 och det känns jättekonstigt att klockan är så lite, det känns som vi har varit uppe i evigheter. Klockan ringde ju klockan 05:55 imorse….Dock var jag inte så trött, jag var mer stressad så jag flög upp ur sängen. Skyndade mig att checka allt bagage, kolla så att inte vattenflaskan var full av vatten i handbagaget osv. Sen fick vi äta en snabb frukost, ta tåget till Köpenhamn, vänta på flygplatsen ett tag, och nu sitter jag här. Förhoppningsvis så har jag antagligen landat i Prag när ni ser detta.

Jag bloggar även senare ikväll när vi kommit fram till vårt hotell. Men tills dess, hoppas ni får en bra dag!

En reaktion på “In the Sky

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *