Ibland är livet sjukt orättvist

Precis som det står i titeln så känns det sjukt orättvist just nu. Vi var redo och taggade för matcherna idag och vi gjorde verkligen allt vi kunde. Vi förlorade 2:a singeln och vann 1:a singeln och spelade därför en avgörande dubbel. Agnes och jag var 100 % laddade. Jag gick verkligen in på banan och hade bestämt mig för vinst. Vi skulle ta hem det här. Första set gick till tiebreak. Vid 6-6 servar de en nätserve efter att vi hade haft två setbollar. Det är första gången jag ser en coach på bänken som ställer sig upp och skriker och applåderar när en spelare gör nätserve. Det är även första gången jag ser det hända vid ett dubbelfel. Vi förlorar med 6-8 i tiebreak. Självklart blev man knäckt och förtvivlad när man förlorade ett sådant tiebreak, men jag vet bara hur jag vände all förtvivlan och ilska till att bara se vinst i mina ögon. H*lvete vilken energi vi fick. Reta inte upp oss, då får vi bara ännu mer motivation till att vinna. 6-1 till oss i andra, och det är dags för matchtiebreak. Vi låg hela tiden under med 1 eller 2 poäng men var hela tiden inställda på hur vi skulle vända och vinna. Efter sjukt sjukt sjukt sjukt många felbeslut av domaren står det plötsligt 6-9 och den turkiska coachen håller nästan på att fira redan. Men aldrig i mitt liv att vi skulle förlora det här, aldrig. Tre bollar senare står det 9-9 och vi fortsatte med samma sak. De sista två bollarna är så sjukt så marginaler som inte är på vår sida. 9-11 Turkiet och vi kommer inte att spela slutspel i Lag EM.

Nu har det gått några timmar efter förlusten. Det har varit några tysta och jobbiga timmar och jag kan fortfarande inte fatta att vi förlorade. Vi kämpade och slet och gjorde verkligen ALLT ALLT ALLT för att vinna. Det var vår match.

Det kommer kännas tungt i några timmar till. Men i slutet av dagen så måste jag säga att jag kommer vara stolt över mig själv och vårt lag. Vi gjorde det tillsammans och gjorde vårt bästa på läktaren, på bänken och på banan. Vi visade ❤️ för Sverige. Den kärlek vi visade för sporten idag gör att jag kommer vara nöjd och stolt över dagen när jag somnar ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *