Hoppades på en lärorik resa

Sista gruppspelsmatchen vann också Sverige över Bulgarien med 3-0!!! Mirjam och Johanna vann singlarna och Cornelia/Mirjam fixade även dubbeln. Det betyder att Sverige vinner gruppen och spelar final mot Ryssland imorgon.

Så kul att det gått så bra för team Sweden. Mina blogginlägg har kanske inte visat världens roligaste dagar här i Polen, och det beror på att jag inte har haft det roligt heller. 😂 I måndags kväll efter middagen började jag känna mig väldigt dålig, och fick natten till tisdagen vinterkräksjukan. Självklart har jag isolerat mig från allihopa och har varit fast på rummet ända tills nu. Det känns jättetråkigt att jag inte får uppleva mitt första Fed Cup, då jag har sett fram emot denna veckan ända sedan jag fick samtalet att jag blev uttagen 7 januari. Jag trodde jag skulle få lära mig så mycket och ha så himla roligt under den här veckan, men istället blev jag fast på ett hotellrum. Jag har fått följa Sverige via livestreamen och det har varit så spännande, och jag är så imponerad över hela laget.

Jag tycker såklart att det är ganska jobbigt, och jag är ledsen över att jag inte kan vara en del av laget, både utanför och vid banan.

Imorgon däremot hoppas hoppas hoppas jag att jag kan få följa med teamet och sitta på bänken. Det blir väldigt tufft imorgon men våra grymma spelare kan fixa allt. Go 🇸🇪.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *