Hemma i Sverige

Det blev tyvärr ingen vinst igår, trots att det var så nära, i alla fall i första set. Jag spelade riktigt bra och smart och hade 5-3, men jag förlorade 5-7 i tiebreak ändå. Jag ska inte vara sån nu som skyller på någonting, men helt ärligt så var första setet mitt. Jag fattar inte hur hon kunde vinna det. 😂 Däremot spelade hon riktigt bra i andra set och hon fick upp energin medan jag självklart fick lite sämre självförtroende. Första setet var nästan två timmar, och att man sedan förlorar det när man var så sjukt nära gör ju att man känner sig ännu tröttare. Andra setet blev 2-6 och min Spanien resa slutade där. Cocciaretto slog ut mig två gånger i Italien förra året, månader senare tog jag revansch i EM. I år blir det Kanaptaskaya. Flyget lyfte några timmar efteråt till Göteborg och nu blir det skönt med lite vila under påsken. På torsdag åker jag till Bulgarien med gtg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *