Fotboll i Lerum

image image image image image image image image image image image

Efter att jag varit på endorfin idag så skulle vi åka och kolla på när min kusin Matte spelade fotbollsmatch. Vi visste att han skulle spela i Lerum någonstans men vi visste inte att det precis skulle vara vid gymmet. Mamma och jag kunde bara vända oss om på Endorfins parkering för att hitta fotbollsplanerna. Så det var helt perfekt, vi kunde ha kvar vår bil på parkeringen och bara gå raka vägen till fotbollsplanen. Riktigt sjukt att det var så nära, men trots att det låg så nära så hann vi bara se andra halvlek. Matte spelar i Bergum men jag vet inte vilka det var de mötte, men vann gjorde de i alla fall. Matte gjorde även två mål och ett av de var riktigt snyggt. Efter att vi kollat på mattes match så åkte vi vidare till en annan fotbollsplan i Lerum, men denna gången var det min kusin Filippa som vi skulle kolla på. Filippa spelar i Lindome och de mötte laget Floda. Filippa var jättebra tyckte jag men tyvärr så förlorade de. Men det var en bra match att kolla på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *