Första veckan klar

Efter massa regn och skit så var det dags för spel igen igår. (Torsdag) Jag mötte som sagt en amerikanska och det blev en väldigt tuff match. Jag förlorade första set 6-7 trots 5-4 40-15 och 6-5 40-0. Från 2-3 i andra set så tog hon bara ett game till på hela matchen för sen vände jag till 6-3,6-1. Det var väldigt skönt att lyckas vinna när man var så illa ute.

Idag (fredag) spelade jag först match mot min dubbelpartner Dimitrova från Bulgarien. Jag spelade bra och kände mig stark och vann med 6-1,6-2. Någon timme senare var det dags för match igen, kvartsfinal, mot Black från USA. Har aldrig mött någon som spelar så taktiskt bra och idag har jag inte det som krävs för att klara av att vinna en sådan här match. Klart det känns tråkigt att förlora 1-6,1-6 men jag fick också en riktig tankeställare vad jag behöver utveckla. I dubbeln  förlorade vi också i kvartsfinal.

Så nu är första veckan över i Mexico och imorgon drar vi till Merida och ska alltså köra igång på gruset imon igen. Tävlingen börjar på måndag så det är bara att ta nya tag.

En reaktion på “Första veckan klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *