First round ✔️

Tyvärr blev Astrid Cirotte för svår för Ebba denna gången, men Ebba visade fortsatt bra tennis. Cirotte var faktiskt väldigt bra och imorgon spelar hon t.o.m andra omgången i huvudtävlingen. Idag spelade jag min första ITF match sedan Juli. Det var även min första singelmatch sedan Masters, så det var väldigt positivt. Axeln kändes bra. Jag mötte Amanda Rohde från Danmark och vann med 6-1,6-1 och spelet kändes ok. Spelet är självklart inte på topp, men jag tycker ändå det känns väldigt bra. Många saker i spelet har till och med blivit bättre efter skadan. Imorgon möter jag Weronika Baszak från Polen som jag mötte i semifinalen i Masters. Det blir en väldigt tuff match, men jag hoppas att jag kan spela fortsatt bra tennis och att axeln känns ok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *