En chans till

Det är sjukt hur mycket som kan hända under en tennismatch. Idag funkade inte mitt spel överhuvudtaget. Jag hade det riktigt riktigt tufft och mötte en duktig spelare som spelade bättre än mig. Jag förlorade första set med 3-6. Jag försökte i andra set testa olika saker för att hitta mitt spel men ingenting funkade. 0-1,0-2,0-3. Börjar blir stressad. 0-4. När det står 0-4 inser jag verkligen att det snart kan vara över för mig. Men jag vill verkligen vinna så mycket så jag testar en sista sak. Bara sätt bollen i banan. Jag skiter i vart den hamnar, bara den är över nät och innanför linjerna och låt henne göra jobbet. 1-4,2-4,3-4,4-4,5-4,5-5,6-5,7-5. 1-0,2-0,2-1,3-1,4-1,4-2,5-2,6-2. Jag hittade lösningen på något sätt i sista sekund och är nu därför vidare till kvartsfinal. Imorgon möter jag ryskan Elina Avanesyan. Ska jag vinna den matchen behöver jag spela mycket bra tennis och orka kriga i många timmar. Men jag är redo för det.

Tyvärr förlorade Maria och jag dagens dubbelkvartsfinal mot Vitryssland. Jag tycker däremot vi gör en bra match men möter ett bättre dubbelpar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *