Dom kör skiten ur oss

Oherre gud. Imorgon är det sista träningspasset på klubben för denna veckan, sen blir det matcher i helgen. Jag ska kriga igenom passet i morgon och sen kommer jag att vara riktigt nöjd. Jag är helt slut. Benen skakar nästan bara jag står upp. Hela förra veckan och denna veckan har vi kört riktigt högintensiva tennispass men framförallt huuur jobbig fys som helst. Våra fystränare heter Reda och Martin och de är riktigt bra. Fysträningen har verkligen aldrig varit bättre men man blir sliten asså efter många pass. Idag körde vi bland annat något som kallades ”death by burpees”. Det var nästan upplagt som ett beeptest fast med burpees. Man arbetade i minuter hela tiden och i första minuten skulle du göra 1 burpee, sen andea minuten 2 burpees, tredje minuten 3 burpees osv. Så i början är det ju väldigt lätt men ju mer minuterna går så ska du klara flera burpees. Sen om du inte hinner göra ett visst antal burpees under minuten så är du ute. Det var nog bland det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Det slutade ju med att man inte hann vila någonting, du bara fortsatte att gör burpees hela tiden, och tillsut säger ju benen stopp. Det gjorde mina i alla fall. De bara skakade och det var verkligen fysiskt omöjligt att jag skulle göra flera burpees tillsut så man hann inte. Så nu är jag ganska trött faktist. Det var ju inte bara 1 h fys idag, det var ju 1,5 tennis på morgonen och sedan 1,5 h tennis på kvällen. Så nä, nu ska jag hem och ta mig ett skönt bad. 🙂

image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *