Det var ett tag sedan

Hejsan. Just nu är jag i SALK i Stockholm. Jag spelade min första match imorse klockan 08:00. Men det var nästan ett mirakel som gjorde att det var möjligt. På julafton så mådde jag hur bra som helst, vi hade det jättekul tills kvällen. Jag började frysa jättemycket och mådde inte alls bra, det visade sig dagen efter att jag hade fått influensa. Hög feber och besvärlig hosta. Jag blev så ledsen. Jag visste att det nästan skulle bli omöjligt för mig att ställa upp i 16-års klassen i salk. Igår kväll hade jag feber, när jag vaknade hade jag ingen feber. Jag körde. Jag spelade mot Viktoria Gavran och vann 6-4,6-1, är jätteglad att jag lyckades vinna när jag i princip inte har klivit ur sängen på fem dagar. Men det var verkligen inget vidare, var så trött och så dålig. Dock är jag hur glad som helst att jag ens kom till start, SALK är den roligaste tävlingen på året och jag hade blivit helt frustrerad om jag inte jade kunnat spela. Imorgon möter jag Tuva Wallin klockan 09:30. Hoppas att jag håller mig frisk tills dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *