Båstad

Pappa och jag landade på Landvetter på fredagskvällen. Vi hann bara åka hem och lämna vår packning innan hela familjen satt i bilen påväg till Båstad. Förra året spelade varken Ebba eller jag Båstad, men i år är Ebba någorlunda frisk så hon skulle spela FS18 och FD18. Vi kom fram till Båstad sent på kvällen och redan tidigt nästa morgon var Ebba och jag och bollade in på drivan. Ebbas match i FS18 mot Viktoria Leth spelades efter lunch och trots bra spel från Ebba så blev det tyvärr förlust i tre set, 6-2, 4-6, 2-6. Senare på eftermiddagen skulle Ebba tillsammans med Stella spela dubbel, men de vann på WO. Dagen efter var det bara en dubbelmatch som stod på schemat mot Anna Leijon/Sara Salemyr, och där blev det förlust med 0-6,1-6.

Det känns verkligen som att sommaren börjar på riktigt när man kommer fram till Båstad och båstadtennis. Det är den tävlingen man alltid spelade direkt efter skolavslutningen och var starten på massor av tävlingar under sommaren. Trots att jag inte spelade tävlingen själv i år så älskar jag att vara på plats där ändå.

Däremot är det inte riktigt sommarlov för mig ännu, under denna veckan har jag mina sista prov innan jag checkar ut. I veckan blir det också träning på hemmaplan mån-tors och på fredag åker jag till Ystad för läger inför 25k tävlingen nästa vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *