Bästa och sämsta dagen

Äntligen frisk och då kunde jag få följa med till dagens match. Det var verkligen jättekul och en upplevelse att få sitta och supporta tillsammans med de andra när Johanna och Rebecca spelade. Hellre att jag få uppleva en dag än ingen alls, så det är jag jätteglad över.

Trots det så var det ändå den sämsta dagen resultatmässigt. Det var final mot Ryssland så vi visste att det skulle bli den tuffaste matchen. Tyvärr förlorade vi också båda singlarna så det blir ingen match om uppflyttning. Men trots det så tycker jag att hela laget gjorde det jättebra under veckan. Alla har verkligen stöttat alla i alla lägen både på och utanför banan. Och jag har verkligen trivts med att tillhöra detta lag trots att jag hängt på rum 217 hela veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *