Back to school

Jag kom tillbaka från dubbellägret igår eftermiddag efter tre rejäla dagar av volley spel. Jag tror att vi inte fick bolla in vanligt med våra grundslag en ända gång, men det var bara bra tyckte jag. Allt fokus låg på volley och dubbel och det var därför ett väldigt intressant och lärorikt läget. Jag tycker att jag utvecklat min volley och mitt dubbelspel mycket efter dessa dagar. Så lägret var väldigt positivt.

Eftersom att jag kom hem igår så innebar det att det var dags att gå till skolan igen dagen efter. Dock var det ju fredag idag så det blev ändå bara en dag för mig denna veckan i skolan. Nästa vecka måste jag verkligen plugga ikapp mig, och det passar perfekt då jag har praovecka nästa vecka. Men efter skolan idag så åkte jag hem och bytte om till tenniskläder, och glad som jag blev så hade mitt nya tennisställ kommit hem som jag beställt. Det är ett Nike ställ med en vit kjol/shorts och ett vitt/limegult linne. Jag tyckte det var jättesnygg och den största andledningen varför jag beställde det var för att detta stället skulle varit Maria Sharapovas i US OPEN. :))

image image image image image image image

En reaktion på “Back to school

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *