Ändrade planer

Det har hänt ganska mycket denna veckan. Jag gjorde mina två sista prov i skolan, företagsekonomiprov och kursprov i matte. Båda två gick bra så det känns skönt, så nu har jag sommarlov! Eller, inte riktigt, ska läsa lite religion under sommarlovet för att komma ikapp, men det är så lite så kallar det för sommarlov. 🙂

I onsdags var jag på Olivia Alfredssons och Frida Sokos student och på kvällen på Olivias mottagning. Pappa fyllde även år samma dag så dagen efter hade vi släktkalas hemma hos oss. Vi firade både pappa och mammas födelsedag då mamma faktiskt fyller år idag. Så det har varit mycket på schemat.

Sen har jag även fått ändra lite i min träning. I början av veckan råkade jag ut för en muskelbristning vilket gör att jag för tillfället inte kan träna någon tennis. Detta har gjort att jag endast kunnat köra fys och annan träning som inte påverkar skadan. Jag kommer därför inte kunna delta i Ystad nästa vecka vilket är en besvikelse och mycket tråkigt. Jag tycker verkligen att tävlingarna på hemmaplan är de bästa på året och det känns jobbigt att inte kunna få vara på plats. Men just nu kan jag inte ändra på situationen så jag försöker träna och utvecklas på det jag kan just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *