Ändrade planer

Ibland blir inte allt som man tänkt sig, framförallt inte inom idrotten. Under förra veckan råkade jag ut för en skada som gör att jag måste avstå från all tennis. Jag har börjat köra rehab och än så länge går det i rätt riktning och hoppas vara tillbaka på banan inom några veckor. Man vill aldrig råka ut för en skada men att jag fick det just nu svider ganska mycket då jag missar favorittävlingarna på året. Att få spela i Stockholm på hemmaplan hade jag verkligen sett fram emot, men nu blir jag kvar i Göteborg ett tag.

När all träning försvinner har man plötsligt väldigt mycket tid på dagarna och därför har jag lagt in mycket skolarbete för att ta igen lite. Mina dagar är därför fortfarande väldigt intensiva. Just nu har jag börjat på ett väldigt stort projekt som kräver mycket tid och arbete, men det handlar om ett ämne som jag verkligen brinner för och det gör det mycket roligare. Jag längtar tills jag får berätta om det inom kort.

De senaste dagarna har jag varit i GBG men idag åkte jag upp till Stockholm under dagen för att vara med på Catella dagen. Det blev både fotografering och olika träffar med Catella och deras partners. Det var väldigt kul att vara på arenan igen och att få träffa de som hjälper till med min satsning. Är enormt tacksam att jag får vara med i Team Catella och för allt deras stöd. 🙏🏻

Nu bär det av hemåt igen och imorgon är det rehab på morgonen, sen ekonomilektion och prov i samhällskunskap, engelska lektion och till sist jobba på mitt nya projekt.

Det är ungefär så mina dagar kommer se ut framöver, rehab och plugg. Eller på lördag ska jag självklart gå på gratismatchen också. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *